We take children from 2-5 years and accept paying parents, childcare vouchers, tax free childcare, 30 hours funding, 3-4 year old 15 hours funding and 2 year old funding.
For more information about whether you are eligible for funding please visit;
Funding starts from the term after the child’s birthday. Once a child turns 3 they are automatically entitled to 15 hours educational funding.
8.00am – 4.00pm (full day) £35
8.00am-12.00pm OR 12.00pm-4.00pm (half day) £20
Hourly rate £5.50
If you are accessing funding we have session times which we ask parents to stick to.
15 hours funding;
9.00am-12.00pm 5 mornings a week (3 hours)
12.30pm-3.30pm 5 afternoons a week (3 hours)
9.00-3.00 (6 hours) 2 days a week and one morning or afternoon session of 3 hours
8.30am – 4.00pm (7.5 hours) 2 days a week
8.00-3.30pm (7.5 hours) 2 days a week
30 hours funding;
9.00am-3.30pm (6.5hours) 4 days a week and 1 session of 9.00am-1.00pm (4 hours)
9.00am-3.00pm (6 hours) 5 days a week
8.30am – 4.00pm (7.5 hours) 4 days a week
8.00am – 3.30pm 4 days
8.30am – 2.30pm over 5 days